Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Додадете го вашиот листинг
MakBiz.net - Македонска Деловна Мрежа нуди БЕСПЛАТЕН деловен листинг на секој Македонски бизнис или професионално лице во сите делови од светот. Бесплатниот листинг исто така се однесува и за Асоцијации, Здруженија, Организации, Цркви, Образовни институции, Амбасади, Конзулати, Влада, Владини тела итн.

Вашиот Бесплатен листинг вклучува:
      - Име на бизнисот/организацијата
      - Адреса
      - Телефон
      - Факс
      - Една категорија
      - Детална мапа за вашата адреса (Во оние држави каде што "Google maps" подржува лоцирање на улица и број)

Да го додадете вашиот листинг потребно е да креирате пријавница за членство заштитено со лозинка по ваш избор. Откако ќе се активира вашето членство ќе можете со помош на нашиот водич, чекор по чекор да ги внесете сите потребни информации.

Регистрираните членови на овој сајт покрај тоа што имаат можност да додадат листинг и да го менуваат во секое време, тие имаат и пристап на други делови од овој сајт кои се заштитени само за членовите.

Членството во MakBiz.net е комплетно бесплатно, без никакви потреби да се купи било што од овој сајт.

Сакате да се зачлените? Кликнете овде.

Ако сте постоечки член ве молиме да се пријавите.
Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас