Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Како до нас

Вашите ценети коментари допринесуваат да го направиме овој сајт пожелен за сите. Ве молиме да ни испратите детали за вашето искуство со користењето на овој сајт, било какви примедби ако ги имате во врска со дизајнот или функционалноста на овој сајт, или пак едноставно било што сакте да ни кажете.

Ве молиме да не контактирате ако имате потреба за повеќе информации за како да го промовирате вашиот бизнис на овој интернет именик или пак во печатената верзија на Македонско - Канадскиот Деловен Именик.

MakBiz.net - Macedonian Business Network
3-100 West Beaver Creek Road
Richmond Hill, Ontario
L4B 1H4
Canada

Telephone: (905) 764-7816
Fax: (905) 764-8352
Email: info@makbiz.net


Вашето име:  
Електронска пошта:  
Вашите коментари:

Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас