Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    A&J Fire Extinguisher 
 
265 Livingston St
Brooklyn, NY  11217
United States of America

Telephone: 718-852-2762
Fax:
Toll Free:

     
 
Categories:
Business & Trade Organizations
Languages:
English
Business Profile: NYC & Brooklyn Fire Extinguisher Inspection and Supplier Service. FDNY Licensed Inspections For Fire Extinguishers. Buy Fire Extinguishers Tagging, Recharge and Refill. FDNY Code Violation Removal, Correction and Repairs
Fire Extinguishers Survey and Recommendations. Internal Maintenance and hydrostatic testing 3-RCNY-505-01. 505-02 (Local Law 3) Compliance.


Products & Serverices: Fire Extinguisher

Hours of Operation:
Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас