Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    Roller Burnishing Tool 
http://www.burnishingtoolhome.com/  
#58 Yuandian Road
Taizhou, Zhejiang  318025
China

Telephone: +86-576-89898883
Fax:
Toll Free:

     
 
Categories:
Tool & Die Makers
Machine Shops
Cutting Tools
Languages:
English
Business Profile:
RBT is professional Roller Burnishing Tools Manufacturer and Supplier, focus on Global Standard for Roller Burnishing Tools. Line up of Roller Burnishing Tools: Inside Diameters(Holes), Outside Diameters(Shafts), Flat Surfaces, Tapers, Spherical Surfaces and Contours, Fillets(Radii at Shoulders).


Products & Serverices: Roller Burnishing Tool, Burnishing Tool Manufacturer, Burnishing Machine Manufacturer, Burnishing Tool Supplier

Hours of Operation:
Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас