Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    Static I.T. 
https://www.static-it.com.au  
411 Bells Line of Rd
Kurmond, NSW  2757
Australia

Telephone: (02) 4573 0544
Fax:
Toll Free:

     
 
Categories:
Computer Parts & Supplies
Languages:
English
Business Profile: Static I.T. is the local place to go when your computer won't work or you want to upgrade.


Products & Serverices: computer shop, computer repair, gaming computer, macbook, computer won't

Hours of Operation: Monday to Friday: 8:00am to 6:00pm
Saturday: 10:00am to 2:00pm
Sunday: 10:00am to 2:00pm

Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас