Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    Belgotex 
https://belgotex.co.nz/  
25 Leslie Hills Drive, Flooring Design Centre & Head Office
Riccarton, Christchurch  8011
New Zealand

Telephone: +64 (3) 349 2140
Fax:
Toll Free:

     
 
Categories:
Interior Design & Consulting
Languages:
English
Business Profile: Belgotex is one of New Zealand’s leading flooring distributors. As a flooring specialist we design, make and distribute high-quality broadloom, carpet tiles and needlepunch with custom solutions available.


Products & Serverices: Wholesaler, Home Decor · Interior Design Studio · Product/Service

Hours of Operation: Monday to Friday: 8:00am to 5:00pm

Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас