Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    Triple "A" Cheese Co. Ltd. 
OUR FETA'S BETTA  
7210 Torbram Road
Mississauga, ON  L4T 3L7
Canada

Telephone: (905) 678-7053
Fax: (905) 678-8794
Toll Free:

     
 
Categories:
Cheese & Dairy
Languages:
English
Macedonian
Business Profile:
fjrigjwwe9r1List:List_BusinessBrief
In 1962 Gus Stanwyck, "entrepreneur" decided to get into the business of manufacturing Feta cheese.


Products & Serverices: Feta Cheese Manufacturers
Hours of Operation:
Triple "A" Cheese Co. Ltd.
Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас