Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    D&S Meat Products Ltd. 
D&S Makes Kebapi the Best!  
220 Clements Rd. West, Unit # 1
Ajax, ON  L1S 3K5
Canada

Telephone: (905) 427-9229
Fax: (905) 427-6861
Toll Free:

     
 
Categories:
Meat & Meat Products
Languages:
English
Macedonian
Serbian
Business Profile:
fjrigjwwe9r1List:List_BusinessBrief
D & S Meat Products Ltd. is a Federally Inspected Facility
(EST #525) and has been HACCP recognized since October 1st, 2001.


Products & Serverices: Chevaps, Beef Chevaps

Hours of Operation:
D&S Meat Products Ltd.
Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас