Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    NAK - IT Solutions for Growing Businesses 
 
100 West Beaver Creek Road, Suite 3
Richmond Hill, Ontario  L4B 1H4
Canada

Telephone: (905) 764-7816
Fax: (905) 764-8352
Toll Free:

     
 
Categories:
Computer Consultants
Languages:
English
Macedonian
Business Profile:
fjrigjwwe9r1List:List_BusinessBrief
NAK's current and future clients are growing businesses who use technology to achieve competitive advantage over their competition.


Products & Serverices: Network Design, Implementation & Support
Hours of Operation: Monday to Friday - 9am to 5pm
Saturday - Closed
Sunday - Closed


Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас