Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    Old Mill Pastry & Deli 
 
780 Burnhamthorpe Road West, Unit #12
Mississauga, ON  L5X 3X3
Canada

Telephone: (905) 232-5246
Fax:
Toll Free:

     
 
Categories:
Delicatessens
Restaurants
Languages:
Macedonian
English
Business Profile:

Products & Serverices:
Hours of Operation: Monday to Friday: 9:00am to 8:00pm
Saturday: 9:00am to 5:00pm
Sunday: 9:00am to 3:00pm

Old Mill Pastry & Deli
Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас